Doorgaan naar content
Smits Isolatieglas Duurzame kozijnen

Zonwerend isolatieglas

Bij Smits bieden we zonwerend isolatieglas dat perfect is voor elk seizoen.

Ideaal isolatieglas in elk jaargetijde

In de zomer zorgt ons isolatieglas voor een warmtewerend effect, wat bijdraagt aan een beter binnenklimaat door de uitstekende thermische isolatie. In de winter houdt de bredere spouwruimte van het isolatieglas de warmte juist binnen, wat zorgt voor extra comfort tijdens het koudere weer. Zonwerend isolatieglas speelt een centrale rol in de zonne-energiehuishouding door zonne-energie minimaal door te laten, terwijl licht maximaal wordt doorgelaten.

Voordelen van ons isolatieglas

Ons isolatieglas combineert energie-efficiëntie, hoogwaardige kwaliteit, en veelzijdige esthetiek om uw huis comfortabeler en mooier te maken. Met ons hoogwaardig isolatieglas, geproduceerd onder de licentie van Sanco en voorzien van het Kiwa-keurmerk (Komo®), garanderen we de beste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thermische isolatie in de zomer

Vermindert warmte-instraling, waardoor je binnenklimaat koeler blijft en je minder afhankelijk bent van airconditioning.

Warmtebehoud in de winter

Het houdt warmte binnen, wat zorgt voor lagere stookkosten en een comfortabelere leefomgeving.

Optimale lichtdoorlatendheid

Dit glas laat maximaal natuurlijk licht binnen, waardoor je ruimtes helder en aangenaam blijven zonder overmatige warmte.

Transparantie en privacy

Smits Isolatieglas biedt voor elke woonsituatie een passend niveau van transparantie en privacy. Dit betekent dat je de licht- en zichtomstandigheden kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Bijvoorbeeld, met grote glazen gevels geniet je van veel zicht en licht in je ruimte. Wij denken dan ook graag met je mee om de opwarming van de binnenruimte te minimaliseren en de beste oplossing voor jouw situatie te vinden.

Subsidie op jouw isolatieglas?

Heb je plannen om je huis te isoleren met isolatieglas? Met de ISDE-subsidie kun je een aanzienlijk deel van de kosten terugkrijgen. De isolatiesubsidie is een vast bedrag per vierkante meter. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor de ISDE-regeling of deze aanvragen?

Meer weten of meteen een offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in ons zonwerend isolatieglas en wil je meer weten? Of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het verbeteren van jouw wooncomfort en energie-efficiëntie.