Doorgaan naar content
Smits Isolatieglas Duurzame kozijnen

Thermisch isolatieglas - Triple

Bij Smits isolatieglas leveren we functioneel, efficiënt en stijlvol thermisch isolatieglas.

Drie keer beter isolatieglas

Drievoudig isolatieglas, ook bekend als HR+++ glas, biedt een hoogwaardige isolatieoplossing. Het bestaat uit drie glasplaten die luchtdicht met elkaar zijn verbonden door geoptimaliseerde afstandhouders. Hierdoor ontstaan er twee isolerende ruimtes tussen de glasplaten, zogeheten 'spouwen'. Daarin wordt een isolerend gas zoals Argon of Krypton gebruikt.

Wat is de beste isolatiewaarde?

De isolatiewaarde van drievoudig isolatieglas wordt uitgedrukt in een Ug-waarde, waarbij een lagere waarde beter is. Deze eenheid (W/m²K) geeft aan hoeveel warmte er per vierkante meter en per graad temperatuurverschil tussen beide zijden van het isolatieglas wordt doorgelaten. De Ug-waarde wordt standaard bepaald in het midden van het isolatieglas voor een verticale plaatsing.

Naast de Ug-waarde spelen ook de zontoetredingsfactor (g-Waarde of ZTA genoemd in Nederland) en de lichttransmissie (LT of LTA genoemd in Nederland) een rol bij het kiezen van het juiste type drievoudig isolatieglas.

Subsidie op jouw isolatieglas?

Heb je plannen om je huis te isoleren met isolatieglas? Met de ISDE-subsidie kun je een aanzienlijk deel van de kosten terugkrijgen. De isolatiesubsidie is een vast bedrag per vierkante meter. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor de ISDE-regeling of deze aanvragen?

Meer weten of meteen een offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in ons thermisch isolatieglas en wil je meer weten? Of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en het comfort van jouw woning.